Sirpa tuli pyörähtää täällä asioilla ja samalla autto mua ja Tarmoa valmistautumaan bh:seen. eka otettiin henkilöryhmää Maaritin ja Sirpan ympäri ja sit jättö liikkeitä.. liikkestä maahan menoon tuli pari kikkaa miten saada se paremmaks ku mä annan siihen ite niin paljon vartalo apuja ettei tuu mitään.. :/ noh kyl se edisty mut Maritin kans viel Treenataan.. ;) sit ilmottautumisia ja viel lopuks vähän henkilö ryhmää Maaritin ympäri. Tintokin pääsi siinä välissä pyörähtää kentällä Sakun häiriönä ;D se oli intoo piukeena..
Sit Sirpa poistui joukosta ja me lähdettiin tekemään jälkiä mitä oli ko edellispäivänä suunniteltu. en kerenny ku pari askelta tehdä ku huomattiin pari irrallaan olevaa islannin hevosta jotka oli vasta meijän ohi menny ratsastajineen.. ei auttanu ku lähtee apuun.. jahka pollet oli tallessa ja ihmiset kans me mentiin pellolle jatkamaan..
Jälki nro 1.
oli frolicilla. noin 50m ja yks loiva "kulma" oikeelle. sai "vanheta" vajaan puol tuntia.Tuuli tuli suoraan takaa. Froliccia oli noin 5 askelta  ja muutama ilman sit taas 5 askelta Froliccia. Tarmo ajo kohtalaisen rauhallisesti. välillä tuli rykimistä mutta ei paha. kulman se meni eka yli ja sit mä melko huomaamattani liinasta korjasin sen(Maarit huomautti siitä :D) nenä pysyy maassa kokoajan. olin tyytyväinen tähän. :D
Jälki nro 2.
oli nakeilla. reilu 60m ja taas loiva kulma, nyt vasemmalle päässä rasiassa nakeja. sai "vanheta" saman vajaa puol tuntia. Tuuli tuli suoraan selän takaa. samalla lailla nakit ku edellisessä jäljessä Frolicit. Nyt Tarmon ajaminen oli paljon rykivämpää. Täysi työ oli saada se menee rauhallisesti. kulman se teki tarkemmin ku edellisessä jäljessä mutta muuten työskentely oli liian hätästä.nenä ei nyt pysyny niin tiiviisti maasa ku edellisessä ja välistä musta tuntu et se tukehtuu ku veti niin paljon.

pähkäilyn tulos: tätä lähettii kokeilee et kumpi olis parempi nakit vai frolicci ja ainakin nyt mä kallistun frolicin puolelle. työskentely oli tarkempaa ja nenä oli syvemmällä maassa ku nakeilla.