oltiin Lohtajan kentällä tiistaina ja "saatiin kunnia" :O  hannan ja oonan kanssa näyttää bh:n kaavio ja liikkeet.. Tarmo oli eka paikallaan makuussa ja sitten vasta teki liikkeet.. ja voihan vee!! aivan sikana otti ressiä kaikista niistä ihmisistä :( kuikuili, unohtu töllöttämään ja hlö ryhmässä meinas parinkin ihmisen kädet tarkistaa... voihan vee.. että otti päähän.. viimeks ku on ihan koko kaavio tehty se meni tosi hyvin ja nyt noi huonosti!! argh!! no ei auta ku reenata sitten kaikkien silmien alla ja pyöriä siellä hlö ryhmäsä niin kauan ettei ne enää kiinnosta..

Tänään olitiin sit dognessilla ja siel oli käyny kauhee kato.. :/ mutta ne vaivaiset (siis eine kipeitä ollu!! vaan niitä oli van vähän) mä pistin hlö ryhmäksi ja sitten niitä kierrettiin ja kierrettiin välillä haettiin vauhtia hallin toisesta päästä ja taas kierrettiin... välillä Tarmo keskitty hyvin eikä haistellu tms. ja välillä se oli ihan muissa maailmoissa... no tätä me nyt jankataan pari viikkoa..  vappuna ku olis taas BH-koe..
lopuks harjoteltiin toko hyppyä. Tarmo hyppää kyllä käskystä mutta se on niin nopee etten mä kerkiä palkaamaan sitä siitä seisomisesta ku se jo istuu, tulee takasin esteen yli taikka kiertäen tms... mä sit matkalla mietein että jos opettais sen seiso käskyn erikseen eka ja sit vasta yhdistäis ne.. sitä käskyä ku tarvii kuitenki muuallakin.. hmm laitetaan mietintä myssyyn.. jos ton esteen ja sit liikkeestä seisomisen sais kuntoon ni sit vois kokeilla toko kisoja.. hui!! tulipa taas sanottua ääneen... ;) noh kassellahan... :D