tänään oli vika kerta Samin ohjaamaa hakuleiriä. porukka oli vähentyny ja meitä oli vain 3. no olipas intensiivisempää ja ehkä enemmän reeniä. :D  edellisellä kerralla jo tiedostettiin et Tarmon ongelma on umpi piilot ja edelleen oli sama onkelma.

eka reeni oli verkon alle takarajalla oleva ukko, sit häkissä pressun alla oleva umppari ja sit vika oli ison ja jyrkän mäen päällä jossa koeteltiin koiran uskoa vähän. muut onnistu hyvin mut umppari ei... Tarmo tietää et siellä on ukko mut ei ala haukkumaan!! argh! melkein umpparille asti joutu menee ja lähettää aina uudestaa ja uudestaan.

toka reeni otettiin sit piilot lähemmäs ja kumaankin pakona. eka oli taas hyvä ei ongelmia mut toiselle TAAS samat onkelmat! vaikka se tehtiin pakona Tarmo huus suoraa huutoa ku MM juoksi menee piiloon mut heti ku se tajus et se on umppari se alko huuhailee. ja jouduin ihan läheltä lähettää............ isompi argh!

sit kokeiltiin viimiseen reeniin et vaihdettiin pressun ja verkon paikkaa.. eli verkko oli umpparin päällä. mä olis sata varma et nyt ei hauku sitä pressun alla olevaa.. vaan Tarmo yllätti ja haukku TOSI hyvin :) no sit toiselle  umpparille siitä mä taas uskoin ettei tuu ongelmia nythän se näkee sen ukon vaan PA***T ei meinannu millään alkaa haukkuu.. kuitenki pienellä painostuksella saatiin se haukkumaan ja ismo pääs sit palkkaamaan... ja me oltiin ku hoo moilaset aapisen laidassa.

maarit heitti sit yhen teorian et jos se ei sitä hauku siks ku se on meidän oma.. voisko se olla noin tyhmä syy miks se ei hauku kunnolla....???

muten homma on hyvällä mallilla et vieläku saatais se umppari ilmasu paremmaks (niin ja bh!) ni vois alkaa ajattelemaan kisoja :D