onpa aikaa vierähtäny sitten edellisen kirjotuksen.. No varsa voi hyvin.. mitä nyt välillä ollu ripulilla, mummi ja kalervo sieltä aina soitteleen ja kertoo kuulumisia. ne on ihan tohkeissaan pikkusesta tai eihän se mikään pieni oo.. ;)723315.jpg

huomenna olis Lupppanan ultraus.. saas nähä noinkohan vaan tärppää Tuisku-Topista tiineeks.. kaikki meni kyl niinku elokuvissa mut eihän sitä tiedä ku ei viimeks kuitenkaan meinannu millään tärpätä..

 meillä oli se nimi onkelma jonka mä nyt ainakin toistaiseksi olen mielestäni saanut pois.. hippokseen lähtee nimet Jortikka, Rispekti ja Mörssäri. mitään niistä siellä ei ole vielä joten toivoa sopii että ne jonku näistä huolii.. joreksi mä nyt olen pikkusta sanonu.. mummo laittaa aina posti ni siel on Tippana.. ;) vaan eihän siit se tuu :P

festareilla on oltu ja vaiks omat viinat oli mukana ni en ymmärrä et kaikki rahat meni... :/ pojat oli mallan tallis karsinasa yötä ja sunnuntai aamuna ku oli "hiema" paha olo oli malla reippaillu poikien kans ja käyny oikeen metäs lenkil niiden kans:D ja ne oli hyvin tyytyväisiä..

torstaina olis werkku taas tulessa.. saapi nähä kuin käy aika kova lähtö on tiedossa.. tosin ukkeli on menny kyl hiitil ihan kivasti joten kaikki jää taas ylempien voimien haltuun..