otettiin tänään kentällä... ja omalta osalta toisaalta se meni ihan jees mut silti ei menny. koira oli jotenki fleku... en sit tiiä oliko siihen syynä tyhmästi suunniteltu reeni, kovalumi, kova ohjaaminen ohjaajan osalta vai mikä... ajatuksena oli et ku alue on niin pieni ja lumen peitossa ja ku sinne viedään piilo ja verkot ni huijataan koiraa että sen pitää edes vähän käyttää nenää eikä vaan silmiä.

häneks meni!

ku mentiin keskilinjalle koira veti ja tuntu et ei mitään mut sit kuitenkaan siinä ei ollu painetta ollenkaan niinku normaalisti ku lähetin!! eikä se edes menny piilolle vaan otti omia kunnia kierroksia?? pari lähetystä tein ennen ku pyysin MM:stä näyttäytymään ja sit koira vasta meni piilolle ja ilmasi vähän laiskasti. oli kuitenki ihan tohkeissaan sit ku tuliMM:n kanssa pois piilolta. (homma oli myötätuuleen)

toinen lähetys.. taas ohjaaja oli tyhmä!!! ukko oli samalla puolen ja myötätuulessa. edessä oli eka tyhjä pressu ja sit piti hypätä ojan yli ja vessantakan oli ukko... taas piti lähettää pariin kertaan ja Tarmo meinas jopa karata toiselle puolen mutta totteli käskyä ja tuli takas :D sais sen kuitenkin lähtemään ja se meni ojan yli ja hienosti jälestiHuuto maalimiehen vessan takaa... haukku oli kuitenkin nyt paras.

 

sit viimeinen ukko. sinne meni heti mut nyt pätki haukku ja se yritti kaivautua ukon luo ku se oli verkkoon kääriytyny ku ei palkattu ennen ku se haukku edes kohtalaisesti...

no eks tempore päätin et viel otetaan yks ja sirpa meni tottiskentän toiseen reunaan niin että Tarmo joutu hyppäämään 2:n ojan yli tää tehtiin näkönä EIKÄ siltikkään se menny semmosseella vaudilla ku normaalisti.. :( haukku kuitenkin ihan jees... ei hyvä mut haukku... hetken se oli autossa ja sit viel haukutettiin kyllä se haukku mut ei se kauheen kiihkeetä tms ole jotenki pliisu koko juttu...

 

illaks on suunniteltu viel vähän tottista ja kyl me mennään mut katsotaan nyt tehäänkö me mitään...