aamulla Tarmo otettiin ekana ni ei oo jälkiä varmastikkaan. pistot oli vasta tuuleen ja MM:het lähellä. noin 20-30m T lähti aina nenä maassa ja ekalla kerralla kutsuin takas pariin kertaan (mä yllätyin että se kuunteli niin hyvin :)) ja mentiin syvemmälle ja uus lähetys. loppujen lopuks se nosti nenän ylös, sai hajun ja löys MM:hen :) vähän enne ku se nosti nenän ylös mä jo kutsuin sitä luokse, mutta siinä vaiheessa sillä oli jo haju ja se ei totellu mua enään :D :D hyvä koira :D otettiin 3 pistoa ja joka kerta se vähän aikaisemmin nosti nenän ylös. jospa se tajuais että se saa hajun parhaiten ilmasta ku tarpeeks harjoitellaan :)

toinen reeni oli helppo ja lyhyt. samalla lailla puhtaalle alueelle mm noin 20m ja vasta tuuleen lähetys. taas se yritti hakea jälkiä ja lähetin sen uudelleen vähän syvemmältä. jälleen kerran ku se nosti pään ylös löyty MM heti!
1582188.jpgTarmo ja Sami

sitten kaikkien reenattua mä sitten vielä kyselin jatko ohjeita ja käskettiin jatkaa näitä harjoituksia, niitä tarvitaan ja paljon. motivaatiota MM:lle on hyvin nyt tarvitsee nostaa se pää ylös vaan..
leiri oli kiva porukka olihyvä ja paljon opittiin ja saatiin ajattelemisen aihetta.

ISO KIITOS JÄRJESTÄJILLE JA KOULUTTAJALLE! :D