eli ollaan kyllä oltu ahkeria ja reenattu yhtä sun toista...(HAKUa,TOKOa ja AD:tä varten) Nauru 1 vapaa päivä Tarmolla on ollu viikossa ;) Haussa on aiheena edelleen se umpipiilon ilmasu Otsan rypistys eilen otettiin piilo aika lähelle ja pakoina 5 kertaa siihen. kovaa hetsausta niin että painetta löytyy...  aluks vain lyhyt haukku mut loppua kohti pikkasen pidennettiin... sillon se alkaa pätkimään Otsan rypistys viimeinen oli melko hyvä mut oli pakko lopettaa alko koira olee henkeä täynnä enkä ihan piippuun haluu sitä ajaa tän homman kanssa...

täytyy vaan ottaa tota niin paljon että se varmasti haukkuu ilman pätkimisiä!

Tokossa aiheena on luoksetulon pysäytys jossa me ollaan ihan alkutekijöissä Päättämätön se tuntuu olee aika vaikee liike monen osan takia... ja sitten kaukokäskyt jotka muuten toimii mutta ekaan istumiseen Tarmo tarvii 2 käskyä ennen ku nousee.... loput vaihdot sujuu ilman ongelmia :D on kuulemma melkein kaikilla sama ongelma aina josain vaiheesa.

 

AD:han on sit se kestävyyskoe ja sitä varten on lenkkikausi aloitettu ja on fillaroitu. nyt vaan tallille ja takas mutta kohta täytyy pidentää lenkkiä. viimeks yritin polkea kovempaa ku mitä Tarmo ravaa, huonolla menestyksellä. se vain vaihtaa rytmin ja aina menee kovempaa ku mäNauru en siis päässy sen ohi.