niistä on mun viime viikot tehty. Laila on keksinyt "kivan" tyylin kiristää mun hermoja menemällä kotona oikeen kivasti ja sit starteissa laukkaamaalla... Kalajoella eka kurvi meni muuten ihan hyvin mutta se oli keksiny alkaa punkeemaan ulos päin sen sijaan että olis päässy namupaikalla toiseen ulos.... ja näin ollen kiers neljättä ja jäi loppujen lopus kolmannelle... ja sit tokan kurvin lopussa laukkas. ei onneks pitkästi ja Vellu ajo kieli keskellä suuta loppuun ajaksi tuli huima 23 ja jotain ja sijana 12... no sit mä ilmotin sen kaustiselle ja sieltä tuli ykkös rata. Pantse ajo. heti lähössä nro kakkosen kuski (korpi pekka) ajo omaansa niin paljon että Laila jolle oli laitettu kokolaput jotta se olis asiassa paremmin laukkas heti lähtöön ja sit puoltoista kierrosta sielä sisällä ku kuski tuumas ettei tohtinu sisäkautta ulos ku tuntuu että se menee sit kaikista ohi... kommentit oli että korvia enemmän kiinni ja starttiin vaan.. no nyt ei oo oikein mitään sopivia sarjoja tai on mut ne on "vääränä" päivänä en voi ilmoittaa ku ite en tiiä oonko maisemissa vai en... lääkärit sen kertonee ens viikolla sit..

 

Jormaa taasen on taivutettu ja tutkittu ja hutkittu ja hoidettu valopäähoidoilla ;D , pliistereillä ja vaikka millä... tällä hetkellä oikea takapolvi on meidän silmätikkuna. sille on yritetty jo vaikka ja mitä ja tänään tuntu et ehkä se valopää hoito on oikeesti auttanu :D :D :D Jorma sai astua äiteensä jalan jälkiin ja oon nyt ajanu sillä heinäkärryillä kävelyä. kyllä niillä on vaan jotenkin paljon kivempi ajaa ku tavankärryillä :) sieltä näkeekin paremmin ku lavan päällä on saavi nurin päin minkäpäällä mä sit istun. pittää ottaa kuvia ja laittaa tännekkin.

 

Tarmon kanssa on vain vähän lenkkeilty ja ihan harvakseltaan pikku keittiö tottista otettu josta se kyllä on aina ihan tohkeissaan... taas pitäs ottaa itteä niskasta kiinni, parin viikonpäästä olis toko kisat täällä jos sinne yrittäis mennä...