eteenpäin on menty mutta hissukseen. Laila kävi jo kerran kokeilemaan startissa mutta eka kurviin lens kenkä ja se olikin siinä, ei jäisellä radalla ilman kenkää, varsinkaan takakenkää pysy pystyssä. muuten tamma näytti hyvälle mutta varsinaista tilanne katsausta ei nyt saatu

heti seuraavalla viikolla käytiin harkkareissa kummankin kanssa. ite ajoin Lailaa joka oli pussissa koko reissun ja painoi ihan kivasti kokomatkan. lopussa tultiin ihan reippaasti mut tilaa ei tullu... Jormalla ajo Pohjolan Ville. Jorma ei oikein ottanu tuulta alle. oli ehkä vähän varuste hommeleita mut ei senkään syyks voi kaikkea laittaa. pikkasen hoideltiin ja jatketaan hommaa mm. kengityksen ym mukavan merkeissä.

kevättä kohti mennään ja Jormakin on ensimmäistä kertaa herännyt kevään rientoihin Tammoille pitää vähän höristä ja aidoissa roikkua.. siks toivoisin että kevät tulis tosi nopeesti ku ei noi aidat kauheen korkeita oo runsaan lumen takia..ja sais sähkötkin paremmin kiertämään niin ettei tulis edes mieleen ukolle roikkua sielä aidalla ja tuijotella naisia..

 

tässä Jorma tammikuussa

 

 

ja tässä Laila.

 

 

tässä vielä yhteis potretti.