tänään hallilla reenien jälkeen jutskailtiin  vielä ulkosalla ja matkalla kotia mulla päässä vilisti vaikka ja minkälaisia ajatuksia.. nyt ne kylläkin on jo osittain hävinnyt vaikka pyhästi mietin että tänne ne kirjaan ylös jotta voisin mahdollisesti jalostaa ajatuksia eteenpäin oikein toiminnaksi asti...

 

Miksi sitä jännittää oman koiransa kanssa reenejä toisten paikalla ollessa? varsinkin jos on vähä noudompia ihmisiä?? eihän sillä pitäs olla mitään väliä sanoo kuka mitä tahansa sun tekemisestä niin kauan ku se vaan on semmosta toimintaa jotta et aiheuta toisille harmia.

toisaalta sehän on hyvä jos joku katsoo perään ja anta rakentavaan kritiikkiä jotta virheisiin pääsee puuttumaan eikä kulke koko ajan ns. laput silmillä...

miksi sitä niin usein unohtaa kehua oikeasta ja vain kieltää väärästä toiminnasta? eihän se ole kauheen rakentavaa aina vain kieltää ja kieltää... jos sen näin oivaltaa mutta miten se on niin vaikeaa siirtää siihen "tosi" tilanteeseen?

 

Tarmon kanssa HAKU on nyt jäänyt talvitauolle. näenmä ;)  ollaankin sit alettu treenaamaan TOKO hässäkkää jotta ens vuonna saataisiin se TK2 kasaan. Aikaisemmin suurinta ongelmaa onki tuottanut luoksetulo pysäytyksen kanssa ja nyt hienoisen luennon jälkeen mä olen ihan itse  oivaltanut että Tarmohan tekee kaukokäskytkin ihan miten sattuu... joten se pitää kanssa saada paremmaks ennen ku olen tyytyväinen. 

Tänään reenattiin eka suraamista ja sit peilin edessä tein liikkeelle lähtöjä ja pysähdyksiä. halusin saada suoran perusasennon pysähdyksiin joka parin muikkarin jälkeen olikin hyvää. sit Tarmo alko edistää liikkeelle lähdössä ja siihenkin puutuin ja lopuks homma olikin jo ihan kivaa katsottavaan mitä sieltä peilistä vilkuilin.

nyt luoksetulon pysäytys onki jo ihan toisella mallilla ku otin neuvosta vaarin ja opetin Tarmon vihdoin ja viimein kietämään tolppia käskystä.. miten pienestä voikin joku homma olla kiinni?? nyt saan treenattua pysäytystä ihan ilman liikkeen omaista toimintaa ja näin kertoja tulee huomattavasti enemmän   ja tarkkuutta hommaan onkin tullut huimasti. Tänään hallilla otin eka pari kiertoa ja pysäytystä. sit luoksetuloja pari kertaa niin että vauhti alko olla sitä oikeaa luokkaa ja sit yks pysäytys ja vapautus takapalkalle  se oli tosi hyvä ja terävä pysähdys ja olin tosi tyytyväinen siihen.

Jätöistä tein istumisen, maahanmenon ja seisomisen palkkasin heittämällä pallon taakse parin askeleen jälkeen. ne oli ihan ok.... 

sit oli nouto ekana pelkästään pitämistä edessä jotta se mälväminen jäisi pois ja selvästi se on vähentynyt mutta joissain tilanteissa Tarmo vieläkin mälvää vähän. se tulee ennemmän esille ku tekee kisanomisen liikkeen.

lopuks tehtiin eteenmeno, mä vein pallon hallin päähän ja toisella käskyllä Tarmo meni maahan. sit vapautus pallolle.  nyt se selvästi kuuli mun ekan ksäkyn ja hidasti vähän mutta vaati kuitenki toisenkin ennen ku meni maahan.  mun täytyy nyt lopettaa tän reenaaminen hetkeks ja miettiä muutamaa juttua eka kunnolla ennen ku jatkan... ja eihän TOKOssa eteenmenoa ole edes...

Kotona täytyy alkaa treenaamaan kaukoja tarkemmin ennen ku otetaan enemmän niitä hallilla.