tänään vein pojat lenkkeilemään yhdessä...eipä siinä mitään rotkuille kopat päähän ja menoksi.. alkuun ne oli kaikki ihmeissään ja kopat aiheutti hieman turhautumistä.. niitä yritettiin jopa ottaa itsenäisesti pois.. no sit Tinto veti pään läpi pannasta ja lähti edelle no ei siin mitään pojat käveli remmissä ihan ok mentiin pelto aukeelle ja päästin ne irti. siin oli pientä uhoomista ei ollenkaan pahaa kunnes Tinto tuli joukkoon tummaan sit alko tapahtumaan.. Hevi meni Tinton päälle ja Tarmo Hevin päälle ja sit Tarmo saikin jo kopan pois ja mä jouduin käskyttää kaikki maahan (ne kyl totteli yllättävän hienosti KAIKKI johtuneen siitä että myös Maarit oli kuullu käskyt selkeästi ;))Mä olin kyl siin melkein sen taka pihalla...  no kuitenki Tarmon koppa takas ja koirat vapautettiin sama homma alko taas ku Tinto lähti kauemmas musta juokseen ja taas oli Tarmon koppa irti taas koirat maahan ja koppa tiukemmalle sit Tinto remmiin ja lähettiin kävelee polkua pitkin homma rauhoittu selkeesti ja rotkut mennä viipotti pitkin metsää.
pojat oli"hippaa" Tarmo edellä ja Hevi perässä ja alkuun se olikin leikin näköstä ihan niinku Tarmolla ja Tintolla mut sit jossain vaiheessa Tarmo laski hännän alas ja se alko näyttä enemmän sit jo takaa ajamiselle.. ne paino menee kauan ympyrää mäkee ylös ja alas tiukkoja mutkia yms.(Tarmo on aikas paljon ketterämpi ku tuo iso rohjake ;) )sit mentiin hakkuu aukeelle ja niis kopissa ei varmaan oo niin helppoo hengittää ja pojat alko olee jo väsyksissä ni Tarmo heittäyty makaan maan maahan ja yritti syödä lunta ni Hevi HEITTÄYTY SEN PÄÄLLE  :O no siinä ne makas Tarmo ei edes eka yrittäny ylös mut sit ku me käveltiin Tinton kans menee ni se vaan kiepsahti ja pääs alta pois. jos ei olis koppia ollu päässä ei se varmaan olsi sieltä pois päässy niin helposti. Hevi sillä ärähti mutta tilanne meni kuitenki sit nopeesti ohi.
jatkettiin matkaa ja pojat oli rauhallisia ni päätin kokeilla viellä päästää Tinton irti muuta se ei taaskaan onnistunu.. Hevi meni Tinton kimppuun ja Tarmo Hevin kimppuun joten Tinto kiinni ja remmissä takasin kotiin.. oli rauhallista porukkaa mulla sit kotona :D:D

käytiin kentällä reenaamassa siellä ei ollu muita ku mä ja sit Olli käväsi Urhon kanssa...
no mut Tarmon kanssa otin seuraamista suoraan ja sit pieni neliö vasemmalle aina ku paikka tai kontakti katos se alkokin pikku hiljaa onnistuu ja pellon toisesta päästä sitten jo saatiin tulla pitkästi takasin päin ja paikka ja kontakti kesti. välillä tosin Tarmo haki makupalaa kädestä joten mä pidin käden kokonaan selän takan ja sen eka meni sen perässä sinne MUTTA korjas yllättävän nopeasti oikealle paikalle ku mä vaan jatkoin kulkua.
sitten otettiin luokse tuloja useempaaan kertaan. eka matka oli melkein pellon päästä päähän ja vauhti oli niin kova että törmäs oikein huolella no sit mä otin lyhyemmällä matkalla 4kertaa uusiks ja sit se menikin jo niinkuin pitikin. edestä en ottanu sivulle vaan siirryin sen verran sivulle päin jotta Tarmo ei yhdistäis sitä liikkeeseen.
mä olin aloittanu reenamisen aikasin eikä sillon ollu ketään kentällä mut ku Olli tuli sinne yksinään kentän laitaan seisomaan se selkeesti yhtäkkiä oli kauhea häiriö tekiä.. jouduin monta kertaa muistuttaa Tarmoa työskentelemään.

Tino käväsi kanssa kentällä ja toko estettä se hyppäili ja pari luokse tuloa otettiin ei oikeen mitään mut kuitenki vähän jotain.. :)

No nyt illalla käytin rotkut juoksemassa ensin kummatkin ja sit tultiin kotiin ja jätin ne tuohon kummatkin irti hengailee. Ensin Hevi hieman ärisi Tarmolle mutta Tarmo piti siihen etäisyyttä selkeesti eikä tunkee iholle niinku Tinton kanssa. Tarmo ei uskaltanu tulla sohvallekkaan kun Hevi oli edessä.

Tässä tätä kirjoittaessa yhtäkkiä  huomasin että kummatkin pojat on kadonnu mun viereltä ja käytävältä kuuluu ihme tuhinaa.. tiedustelu retki käytävälle tuotti tuloksen.. pojat painii siellä!! :D yhtään ei rähistä tms. pelkkää tuhinaa ja törmäilyä seinään kuuluu vaan. Pojat käväsi tässä olohuoneen puolella ja selkeesti on meillä täällä homo pari.... :O nyt maataan huohottaen kylki kyljessä.. hmm.. mitähän tämä nyt sitten meinaa...? ollaankos sitä muka nyt sit tosta noin vaan kavereita?? aikas nopee sanoisin... no aika näyttää..1170679.jpg
1170692.jpgHevi tässä entisen omistajansa kanssa. joskus kesällä.
pitäne ottaa kuvia todistus aineistoksi.. olis vaan se kamera.. dääm....