menin kentälle ja kun siellä ei ollu muita ollenkaan otin heti T:n autosta ja meinasin että tottista ottais.. no V hyökkäili sieltä heti kans kentälle ja tuli sit neuvomaan.. tehtiin neliöö ja hups hups.. muutaman ringin jälkeen mulla oli perässä vedettävä malli... siis se oikeen kinnas vastaan.. no sit pähkäiltiin että mikäs nyt??? V epäili että kaikki ei ole koiralla kunnossa ja mun tarttee sanoo meinaan kyllä kallistua samaan suuntaan...
jospa nyt laitettas kuitenki niitä jossitteluja tähänkin... elikkäs.. me käytiin aamupäivällä pitkällä lenkillä (no joo 40min) T:n kans ja se oli tosi kuumissaan ja väsyny? (me kyl juostiin ja sit oltiin piilosta ja pienet ilmasutkin otettiin...) sen jälkeen T otti päivä tirsat oikeestaan siihen asti että lähettiin kentälle..ja me on kyl tällä viikolla lenkkeilty ihan urakalla ja eilenkin T paini kaustisella Taiston kanssa pitkästi mut silti se on ollu vähän semmonen nahka koko ajan.. ja edellispäivänä se oli siel hirvi jahdissa..

sitten ku kaikki oli tullu kentälle me lähettiin hakumettään.. ja heti ku  käännyttiin ampumaradan risteyksestä alko volina kuulumaan häkistä.. se oli ihan paineissaan.. no sit T oli ekana ku ei ollu jälkiä ollenkaan. eka haukuutettiin 3 kertaa niin että maalimies oli eri asenoissa. sit toiselle puolen UKKO. eka se lähti vaan sivulle päin ja mä otin takas ja vähän syvemmälle lähettään sit se lähtikin hyvin ja eteni hienosti suoraan ukolle. sieltä ne tuli leikkien takas päin ku kesken kaiken tää lähti harhailee.. no se meni p**kalle.. sit taas leikki jatku  ja ne tuli keskilinjalle. (jospas sillä oli paska hätä siel kentällä ja siks ei tahtonu tehä töitä???) sit otetiin yks pako ja provottiin oikeen tosissaan jos se törmäis tms. ku viime reeneissä se yritti kaivaa MM:hen ylös.. mä laitoin se liinaan ja mari meni vähän matkan päähän.. T meni kovaa mutta ei törmänny tms. ja ilmasu tuli hienosti.ei tarvinnu komentaa ollenkaan. mä olin sit kuitenki ihan tyytyväinen tän päivän suorituksiin :D tohon nahkauteen tartee kyl nyt puuttua.pitänee kokeilla paria juttua.... ;)