otettiin T:n kanssa tottista tallin pihalla. Heti autosta otettaessa T oli ihan täpinöissään ja eka seuruutin saha kuvioa. se meni hyvin :D sit tehtiin spiraalia kumpaankin suuntaan pari kertaa ja koko ajan T oli ihan hekumoissaan :D:D hyvä hyvä!!

sitten vielä pienet ilmasut haukkumalla. eka T oli kiinni ja haukku hyvin sitten päästin irti menin ite kauemmaks ja vapautin se tulee aivan nenän alle ja hetken mietittyään alkaa haukkumaan :D muutaman kerran haukutin ja sit palkka. noin 5 toistoa. viimeinen oli sillai että jätin T istumaan ja menin pyöröpaalin taa. huusin vapaa ja se tuli mun luo vähän aikaa sillä kesti et mitäs nyt  mutta sit kuitenki tuli hyvä haukku. palkkasin heti ekasta koska se kesti hetken ennen ku se tajus alkaa haukkumaan.

Werkku ja Jore oli tänään ekaa kertaa jo laitumella :D ja pojat nautti. eka pari kunnia kierrosta ympäri laitumen a sit nenät maahan ja vihreetä nassuun. Vajaan tunnin ne sai siellä nautiskella :)

Jore on takaa ajettu ja toimii siinä hyvin pitäs vissiin kärryt laittaa perään ;) no ei vielä jos syksyllä sit... Luppis on järkyn paksu ja turpoaa kokoajan vaan ;)  Werkku on hiittaillu kivasti ja sillä alkaa olla pöllön virtaa ihan kiitettävästi. keskiviikkona aateltiin mennä kokeilee harkkareihin kuins kulkee..