Nauru

ell soitti eilen ja ensimmäisissä viljelyssä näyttäisi sille että pöpö joka jyllää Lailan keuhkoissa olisikin "vain tavallinen" streptokokki. miten sitä voikin olla näin helpottunu olo tommoisseesta tiedosta... Silmänisku vielä ei ole EVIRAsta tullu tuloksia jotka sitten vahvistavat mikä on homman nimi. Laila on ollu selkeesti pirteempi ja yskiminen on loppunu. hengitys ei ole niin vaikeeta ku aikasemmin ja kyljet ei pumppaa Nauru nyt meillä onki siis isona ongelmana tuo syömis puoli!! eli

 

Kesällinen Tamma varsa etsii itsellensä kämppä kaveria. olethan kanssani melkein saman ikäinen tyttö joka osaa syödä. Meillä on kiva aikas iso karsina jossa ei varmasti ole tunkkainen ilmaHymy ulkona saa olla ihan aamusta iltamyöhään jos siltä tuntuu eikä keli ole huono. lenkkeilemäänkin pääsee jos välttämättä haluaa (minä tykkään välillä lenkkeillä) ruokaa olisi tarjolla PALJON ja monenlaista. itse en ole noita ahmatteja mutta kuulemma enenmmän pitäisi syödä... tallilla on aikuisiakin hevosia (3kpl) mutta ne ei pääse kiusaamaan meitä Kieli ulkona asialla on kiire joten otathan yhteyttä pikaisesti.

Toivoo Laila

 

illalla käytiin Tarmon kanssa hallilla reenailemassa :) eka otettiin vähän seuraamista jotta saatiin suurimmat höyryt pihalle ja sitten noutoa noutoa ja vielä kerran noutoa.. ihan kivasti se meni loppu asento jää vähän vajaaks ja mä joudun monta kertaa korjaamaan mutta muuten kelpo suorituksia :) välissä jätin Tarmon paikalleen makaamaan ja yritin olla vähän poissa näkyvistä, kovin kummossia se ei siitä tuumannu vaan makas paikoillaan häiriöistä huolimatta. lopuks kokeiltiin sinne jonku jättämään agi sarjaa hyppy-putki-hyppy-rengas ja ku Tarmo tajus sen ni se meni ihan sataa Tiinan luo joka odotti namin kanssa renkaan jälkeen :) sit mun luo ja uus kierros :D puomillakin käytiin ja ku sinne oli nameja laitettu ni Tarmo meni ku juna puominkin sit enne ku kerkesin mitään sanomaan se karkas samantien takasin päin ja uudestaan puomille.. luuli vissiin jättäneensä sinne jotain.. Nauru tuntuis sille että siltä on se pelko puomia kohtaan hävinny. hyvä juttu. enempää me ei tehty ja onhan tuossakin jo aikas paljon parin viikon lepäilyn jälkeen... nyt jatketaan taas reenaamista niin kokeisiin ku AD:tä varten.