Tarmo on kone!!!! eka otettiin ilmasuja kentällä ja mä sain päästää T:n irti niin että se ei hyökänny Markun päälle ja haukku irtos hienosti :D ja IHAN OIKEIN!! sit ku kaikki oli treenannu ilmasun lähettiin metsään.
Enki ja Sanna ja Turo ja Mari näytti meille muille kuin se homma oikeesti toimii ja me muut oltiin maalimiehiä ja sit sen jälkeen päästiin me vähemmän renanneet vauhtiin.
Eka löytö treeni.
maalimies lähti houkutellen Tarmoa  ja sit mä kääsin sen pois niin et se pääs piiloon (piilo oli n.15m päässä keskilinjalta) sit katse meno suuntaan ja hieman painetta pyttyyn ja UKKO. T paino menee ku viita piru ja vähän ohi piilon ku tuli haju nenään samantien jarrut kiinni ja hajun perään ja jes sieltä tuli patukka leikkejä :D maali miehen ja patukan kanssa leikkien sitten keskilinjalle ja valjaat posi ja autoon.

Toinen löytö treeni.
lähtö samalla lailla kun edellisessä mut nyt MM meni selkeesti kauemmaks noin  30m ja  mä lähetin T:n perään. se meni viistosti niin että kävi tsekkaa eka edellisen piilon MUTTA jakoi kuitenki koko ajan työskentelyä ku ei se MM ollukkaan siellä. vähän matkaa edettyään T sai taas hajun ja suoraan MM luo! :D sieltä ne tuli taas taistellen patukasta ja saman tien ku mä irrotin sen patukasta MM juoksi toiselle puolen metsää ja T laitettiin perään ku se oli hieman päässy piiloon. ja se eteni ku nato ohjus :D TOSI HYVÄ! sit keskilinjalle ja valjaat pois ja autoon. nyt näki jo selkeesti koirasta että se oli hieman väsyny.

tästä on hyvä jatkaa samanlaisilla treeneillä. ilmasu oli hyvä mutta siitä tehdään viel parempi ja löydöt aivan huippu jutuiksi :D

Tarmo on niin paras :D tosi hyvä fiilis jäi viikonlopusta! kiitos Markulle että tuli ja Maaritille että järkkäs meille tän!!
tiistaille meinattiin jotain pientä reeniä ja sitten viikonloppuna olis FWRC:n haku leiri :D siistiä..