aamulla nappasin kassin ja koiran kainaloon ja autoon ja auto kohti kalajokea. siellä me sit venäiltiin kouuttajia puoliska tuntia ennen ku päästiin lähtemään metsään. metsään saavuttuamme tallattiin kaistaleet jotta saadaan tehtyä ilmaisut ja sitten alkoikin reenien suunnittelu ja toteutus.
ILMAISU TREENI
1. keskilinjalta MM lähti huutaen pakoon n.20m (jäi seisomaan jähmettyneenä) UKKO ja T perään. aluks oli vähän nihkee mut sit voimistu ja haukku ihan hyvin. leikittäen MM toi T:n keskilinjalle takas.
1582187.jpg

2.toiselle puolen MM lähti taas huutaen ja meni piiloon n.30m päässä olevan seinän taa "piiloon". UKKO eteni hyvin :) ja haukku alkoi heti hyvänä ja voimakkaana. n5 haukkua ja palkka. leikitäen tuotiin pois ja T:lle jäi vielä roimasti virtaa ja hyvä mieli :D

====>kommentteina oli sit että seuraava treeni tehdään vaikeemmaks ja laitetaa nukko valmiiks mettään. eli joutuu etsimäänkin jo vähän. jos tuntuu liian vaikeelta se voi olla sit vaikka haamuna.

"ETSINTÄ TREENI"
1.laitettiin haamu n.20m lähetys ok. ja T meni MM:n luo asti hyvin. oli siinä hetken pallo hukassa eikä alkanu haukkumaan vaan otti hajun edellisen narttu koiran (herin) kusista samalle alueelle(tuuli toi sen justiin sopivasti nenään)ja sinne läks T! :( kävi kusella, ei kuullu/kuunnellu kutsuja tai komentoja. mä kävin hakemassa pois niskavilloista takas keskilinjan tuntumaan. mentiin hieman syvemmälle ku edellinen lähetys ja uus UKKO. eteni hyvin mut ilmasua hetken mietti. ilmasu oli muuten ok ja leikittäen tuotiin pois.

2.oli pako jonne T lähti nenä alhaalla vaikka se oli nähny ku ukko sinne meni ja siellä se kykki puun juurella. haukku oli hyvä ja sitä kesti haukuttaa pidempään :D

3. oli haamu samaan paikkaan ku eka pisto. keski linjalla painetta pyttyyn ja UKKO. muuten koko pisto olis ollu tosi hyvä mutta.. T selvästi jäljesti koko matkan!! :( :( :( se eteni hitammin ja nenä selkeästi maassa. haukku hyvä ja takas tuotiin leikittämällä.
===> seuraavaks pitää olla puhdas alue minne lähetetään. ei missään nimessä jälkiä piiloille!!

mun mielestä nyt jo pysty sanomaan että nää oli T:n ääri rajoja tällä hetkellä. mun mielestä se hieman oirehti jo että se ei olis enää varmaan menny ku huonommaks. Tosin tarkoitus olikin katsoa mitä se kestää ja mitä ei arsyttäen äärirajoja. kokonaisuudessa T on ollu tosi positiivinen koko ajan se on päässy yllättämään mut pariin kertaan :D