tänään me se sit aloitettiin nyt on nokka kohti hakua hyvin vahvasti. Nyström Markku tuli sitä meille vetämään. Meitä on monta jotka on ihan alussa joten M joutu selittämään homman aivan alkeista ja tutustumis&pienen "teoria" jakson jälkeen tsekattiin sosiaalinen käyttäytyminen niin että M ja Sanna leikitti kaikki koirat. Tarmo ei tällä kerta ollu ollenkaan pidättyväinen vaikka mies leikitti :D hyvä! sen jälkeen alettiin miettimään ilmaisuja rulla vai haukku.. ? no meillä se on ainakin nyt haukku sit otettiin pikkasen haukkumista. eka Tarmo vaati turhauman ennen ku alko haukkumaan ja parin kerran jälkeen jo pelkkä maalimiehen jäykistyminen sai T:n  haukkumaan kunnolla JES!! ei huono alku:D  tästä on hyvä jatkaa huomenna :D

Meijän reeni porukkaan kuuluu Sanna ja Enki, Elina ja Jykä, Baby pinkki ja Baby bear ;)(Jenni ja Anjo), Anne ja Hera, Ismo ja pikku Nopssa ja me Tarmon kanssa. Huomenna kuulemma tulee Mari ja Turo kanssa ... Sanna ja Enki on jo saanu alokas luokasta ykköstuloksen, me muut ei olla kilpailtu.

reenien jälkeen käytiin vielä Elinan ja Maaritin kanssa katsastamassa huomiset metsät ja tehtiin parit piilot ;) ja sit Tarmo pääs pulahtamaan lampeen jo toisen kerran tänä "kesänä" eka kerta oli viilennys ennen bh:ta..