nyt on ainakin toivottavasti Lailan klinikka reissut reissattu vähäks aikaa. :)

Elikkäs Lailan kurkku leikattiin ja kaikki meni ihan ok vaikka pikku tinttara ei meinannu rauhoittua millään tarpeeks niin että Jaana saa leikattua ja oman säväyksen hommaan toi myös pikku hevosen pieni kurkku... sinne ei isoa kättä mahdu ;)

 

onneks kuitenkin kaikki meni hyvin ja Laila sai vielä Mallalla heräillä sen aikaa ku mää olis siirtämässä hiehoja paikasta A paikkaan B. sairaslomaa Laila sai 2 viikkoa ja 3 viikon päästä tarkistuksille. noh ku 2 viikkoa oli täys tuli ihme kuumepiikki Lailalle. Lämmöt kiipes aina 40.7 asti ja mua jo alko huolestuttaa. onneks ne meni parissa päivässä kuitenkin ohi ja kerkesinpä ajaakkin ennen tarkistuksia kerran ;)

Tarkastuksilla selvis jotta nyt kurkku näyttää siltä mitä sen pitäs olla ja nyt ku siittäkin on jo aikaa ni täytyy sanoo että kyllä nyt on taas eri hevonen aisoissa :D :D :D :D :D Vaikka kummasti tommonen pitkä sairasloma kaikkineen lääkityksineen jne on vieny kunnon ihan pohjiin ja aika alusta on nyt aloitettu pikku lenkeillä :) jospa sitten ku lumet on sulannu ja radat kunnossa ni mekin aletaan ratalla käymään ja pikku hiitin tynkiäkin ajelemaan. nyt vain keskitytään saamaan kuntoa lisää.

 

Jore kunnostautui oikein tosissaan BWT:n avoimien ovien päivillä Mä en paljoo enempää olis voinu olla ylpeä siitä niin hienosti se hoiti oman osansa rekihevosena.  monet lapset ja aikuiset ihasteli kyytiä ja Jorea ku kuulivat että se on vasta 3v ja niin hienosti toimi ja odotti aina että edelliset pääs pois kyydistä ja uudet kyytiin.  Leena ottikin kuvia kanssa :D

 

Joka kierroksella Jore kuitenki muisti höristä tammoille ku niiden ohi mentiin. Se huomas Kaustisen reissulla olevansa ori ku pääs oikeen Lailan kanssa "maailmalle" ;)  Sielläkin se hienosti osas käyttäytyä vaikka kopissa odottelu ei ollut sen mieleen ku Laila kävi hölkkimässä radalla ja klinikalla tarkistuksilla.

 

Jorelle oli varattu oikeen lenkki seuraa koulun tallista ja hyvin se Taavetin kanssa menikin. kelloa ei ollu mukana ja se ehkä vähän harmitti olis ollu kiva kattoa mitä vauhtia jore hölkki koska musta tuntu että me välillä mentiin aika kovaakin  

 

Koira rintamalla on ollut tasaista menoa. Tarmo on reenaillu tottista pariin kertaan viikossa ja intoa riittää ihan kivasti tehdä :D pientä ongelmaa on edistämisen kanssa mutta mä uskon ettei se haku metsän ja esineruudun jälkeen ole mikään ongelma enään ;) 

Kunnon kohotustakin on pyritte tekemään kummallekkin niin että sielä metässä jaksetaan kokoradan verran niin että tulee tuloksiakin